Jurgen Corts Fotografie is het adres voor op maakt gemaakte workshops op het gebied van fotografie. Hierbij richt ik mij voornamelijk op de beginnende fotograaf, maar ook de meer ervaren fotograaf kan bij mij terecht.

Mijn passie gedeeld!

Fotografie is mijn passie! Het is mijn manier om mijn creativiteit tot uiting te brengen. Ik fotografeer al jaren en mijn kennis en ervaring deel ik graag met liefhebbers van fotografie. Ik vind het bijzonder om mensen mee te nemen in de wereld van fotografie en hun beter te leren fotograferen.

Een belangrijk aspect bij het fotograferen is de compositie. Beeldlijnen, vlakverdelingen, kleuren, kijkrichtingen en eventuele tegenstellingen zijn allemaal aspecten die een foto sterk maken. Ik vind het erg leuk om te spelen met al deze aspecten, om zo tot mooie en unieke beelden te komen. Dit maakt het vak fotografie een wereld dat meer is dan alleen simpel op het knopje drukken. De fotograaf maakt nog steeds zelf de foto!

Om goed te leren fotograferen heb je niet speciaal een spiegelreflex camera nodig, want ook met een compact camera of smartphone kan je mooie foto’s maken. Het begint namelijk met de juiste compositie van een foto en daarna komen de mogelijkheden van je camera kijken. Het beste resultaat behaal je met de juiste compositie gemaakt binnen de grenzen van je camera blijft!

Ben je ook nieuwsgierig naar het maken van die goede foto? Boek dan één van mijn praktijk gerichte en persoonlijke workshops!