Als vader van twee dochters maak ik veel foto’s van mijn meiden. Dit zijn lang niet altijd mooi geposeerde portretten, maar ook snelle plaatsjes op momenten dat we ergens zijn. Toch maak ik zo’n snelle foto ook altijd bewust, want in plaats van een zogenaamd kiekje kan je eenvoudig een goede foto maken.

Bij het fotograferen van kinderen komen er een aantal extra aspecten kijken. Een beperkte concentratie en het niet willen luisteren kan je geduld aardig op de proef stellen. Ook op het gebied van fotografie zul je rekening moeten houden met de beweeglijkheid van je kinderen.

Workshop

Speciaal voor (groot)ouders heb ik een workshop ontwikkeld waarbij jullie samen met de (klein)kinderen aan de slag gaan. Met praktijk gerichte tips maken jullie direct foto’s van jullie eigen kinderen. Zij zijn immers vaker het onderwerp van jullie foto’s!

Aan het einde van de workshop zal ik ook van jullie een aantal foto’s maken. De foto’s zal ik thuis bewerken en in een fotoalbum publiceren. Hiervan ontvangen jullie vijf afdrukken als waardevolle herinnering aan deze workshop.

Voor de workshop worden geen eisen gesteld aan kennis of het type camera. Het heeft een kleine overlap van met workshop “Van leuke kiekjes naar goede foto’s”, maar is zeker aanvullend daarop. Een spiegelreflex camera is niet noodzakelijk, maar de mogelijkheden hiermee worden wel kort behandeld.

Tarief

Voor € 125,- kan je het volgende van de workshop verwachten:

  • Een workshop van ca. 60 minuten
  • Een fotoreportage van ca. 30 minuten
  • Incl. een digitale reader na afloop
  • Een keuze van vijf foto’s afgedrukt in 13x18cm
  • Extra bestellingen als bestand, afdruk, uitvergroting, etc zijn mogelijk

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Neem dan contact op of stuur een e-mail naar info@jurgencorts.nl.