Het is mijn manier om mijn creativiteit tot uiting te brengen. Ik fotografeer al jaren, maar inmiddels is het meer dan een uit de hand gelopen hobby. Ik ben echt aan het ondernemen, want sinds 2011 sta ik ingeschreven bij de KvK als fotograaf. Dit doe ik onder de naam C’est la Vie Photographie.

C’est la Vie Photographie

De naam C’est la Vie Photographie is de Franse vertaling voor mijn fotografie, want ik fotografeer namelijk het leven! Ik portretteer het liefste mensen, van het prille leven van een kind tot bijvoorbeeld het ervaren leven van een gepensioneerd echtpaar. Elke reportage is een moment opname van het leven van diegene op de foto. Een herinnering die zichtbaar wordt!

Benieuwd naar mijn fotografie? Bezoek dan snel mijn website: C’est la Vie Photographie

Naast lifestyle fotografie ben ik ook veel te vinden in de natuur of bij (sport)evenementen. Daarnaast deel ik graag mijn kennis over fotografie. Beeldlijnen, vlakverdelingen, kleuren, kijkrichtingen en eventuele tegenstellingen zijn allemaal aspecten die een foto sterk maken. Ik vind het erg leuk om hierover te vertellen om zo samen tot mooie en unieke beelden te komen. Dit maakt het vak fotografie een wereld met veel aspecten. Het is niet simpel op het knopje drukken, maar als fotograaf maak je nog steeds zelf de foto.

Om mijn passie fotografie uit te dragen, organiseer ik regelmatig workshops en uitstapjes. Beide met de volle overtuiging om mijn passie te delen en liefhebbers verder helpen in de wereld van de fotografie.