Zodra het buiten enigszins aangenaam is, trekken veel mensen erop uit om te gaan wandelen in het bos, dorp, stad of andere omgeving. Vaak gaat het fototoestel mee om naderhand nog een keer te kunnen genieten van het uitstapje.

Wandelingen

Liefhebbers van fotografie trekken er vaak op uit om bewust een locatie en/of onderwerp te fotograferen. Weer anderen trekken erop uit om (nieuwe) technieken uit te proberen. Allemaal met het doel om thuis te komen met een prachtige reportage ervan.

Vanuit Jurgen Corts Fotografie organiseer ik zo nu en dan fotografie wandelingen. Het doel van deze wandelingen is om samen te genieten en fotograferen op een fotogenieke locatie. Door onze passie te delen wordt er onderling ook kennis uitgewisseld.

Wandelingen met begeleiding

Van tijd tot tijd organiseer ik ook wandelingen met fotografie begeleiding. Zo’n wandeling bestaat uit een kort stukje theorie, maar daarna vooral uit leren in de praktijk. Tijdens de wandeling ben ik dan beschikbaar voor ondersteuning tijdens het fotograferen. Dit is een zeer effectieve manier van leren en zeer geschikt voor mensen die graag leren in de praktijk.

Waar en wanneer?

Wandelingen worden door middel van een blog aangekondigd, maar ook op Facebook en andere social media aangekondigd. Ook publiceer ik de wandelingen op Photowalksinkaart.nl.