Door middel van gerichte workshop wil ik mijn passie voor fotografie met jullie delen. Hiervoor heb ik een persoonlijke en betrokken benadering. Ik richt mij op privé workshops of workshops aan kleine groepen. Hierdoor kan ik tijdens een workshops ingaan op specifieke wensen. Bij mij kan je dus terecht voor een opmaat gemaakte workshop!

 

Privé workshops

Een privé workshop geef ik aan één of twee personen met hetzelfde doel: beter leren fotograferen. Deze workshop wordt volledig afgestemd op jullie vraag, waardoor jullie echt wat leren. Voor een privé workshop van ca. 3 uur reken ik € 125,-. Vraag naar de mogelijkheden en ontvang een passende offerte! Neem contact op of stuur een e-mail naar info@jurgencorts.nl.

 

Speciale workshops

Onder de naam “Van leuke kiekjes naar goede foto’s” heb ik al een aantal succesvolle workshops gegeven. Deze workshop is geschikt voor alle soorten camera’s, dus ook een eenvoudige compact camera voldoet!

Tijdens de workshop “De eerste kennismaking met een spiegelreflex camera” help ik je met de overstap naar het fotograferen met een spiegelreflex. Zonder al te diep op alle mogelijkheden van de spiegelreflex camera in te gaan, leg is de belangrijkste eigenschappen als diafragma en sluitertijden uit. En, de automatische stand slaan we gelijk over!

Speciaal voor ouders en grootouders is de workshop Kinderfotografie. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jullie eigen (klein)kinderen. Aan de hand van een aantal stappen en tips leer ik jullie mooie portretten te maken. Aan het einde van de workshop zal ik ook een aantal foto’s van jullie maken. Kortom behalve een leerzame workshop, houden jullie er ook gelijk een fotoreportage aan over!

Een unieke combinatie van natuur en fotografie vind je in de workshop Natuurexcursie en (natuur)fotografie. De combinatie start met een workshop (natuur)fotografie, waarna we tijdens een natuurexcursie gaan fotograferen. Jullie leren dus ook nog iets over de natuur die zien en fotograferen!

 

Agenda

Ik werk niet met een vaste agenda voor mijn workshops. Wanneer je interesse hebt in één van mijn workshops, neem dan contact met mij op of stuur een e-mail naar info@jurgencorts.nl. Dan plannen we samen een datum en tijdstip!