20140724_IMG_1810Naast mijn passie voor fotografie ben ik ook een sportief persoon. Zo lang ik mij kan herinneren heb ik in meer of mindere mate een sport beoefend.

In mijn jeugd heb ik veel tijd doorgebracht op de tennisbaan. In de dertien jaar dat ik deze sport beoefende heb ik heel wat (club)toernooien en onderlinge wedstrijden gespeeld. Ook heb ik veel trainingsuren gehad. Samen met mijn vrienden waren wij vaak op de baan te vinden. Doordat wij allemaal zijn gaan studeren, werd dit steeds minder en ben ik uiteindelijk gestopt met tennissen.

Nog tijdens mijn studie ben ik gaan squashen met klasgenoten en later ook met vrienden. Voor squash heb ik eigenlijk nooit training gehad en speelde ik het spelletje op basis van mijn tenniservaring. Dat was een voor- en nadeel, want qua techniek is het toch wel een andere sport. Ondanks het leuke spel miste ik de buitenlucht, waardoor ik steeds minder ben gaan squashen.

Zo’n vijf jaar geleden ben ik weer gaan fietsen. In eerste instantie op een hybride sportfiets, maar daarna toch overgestapt op de racefiets. Ook ben ik enige jaren lid geweest van de fiets vereniging van Almere. Doordat ik ben gaan fietsen is het squashen op de achtergrond geraakt.

Begin 2014 ben ik via mijn werk in aanraking gekomen met het hardlopen. Vanuit mijn werk kreeg ik wekelijks training met als doel om de Almere City Run te gaan lopen. Nadat ik daar de 7 kilometer heb gelopen, ben ik blijven lopen.

Via mijn blog houd ik jullie op de hoogte over mijn sportieve prestaties en ervaringen. Van trainingen tot deelnames aan evenementen, mijn kijk op mijn sportieve leven wordt hier verwoord.